Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd.

De klantentevredenheid is ons doel!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Kunstmatige Rijstproductielijn voor verkoop
Van goede kwaliteit Kunstmatige Rijstproductielijn voor verkoop
Als u probleemloze Voer & Voedseluitdrijvingslijn wilt, probeer Chenyang. Ik heb - en - getest geprobeerd en zij hebben nooit me neer gelaten. 

—— M. Mohamad van Saoediger

Ik ben zo gelukkig verkiezen om met Chenyang samen te werken, Alan werkt zeer hard om volkomen gebeëindigd alles ervoor te zorgen.

—— M. Nick

Het is mijn uur om de kans te baat te nemen dankzij Catherine te zeggen, geeft zij me heel wat hulp op de productielijn van het snacksvoedsel.

—— M. Dan Bell

Zij zijn professioneel team, is het mijn eer om Chenyang en Cindy te kennen!

—— M. Anuj

Ik ben online Chatten Nu

Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd. Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd. Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd. Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd. Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SR
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 20000-30000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

De Machinesco. van Jinansunrising, Ltd is het belangrijkste lid van de opgeblazen levensmiddel en machinessubvereniging van Levensmiddel en Verpakkingsmachines in China en in het werken op dit gebied meer dan 10 jaar met hoogtepunt van ervaring om de cliënt te dienen geweest.

Ons bedrijf ligt in Jinan, de capaciteitsstad van Shandong-provincie in China. Ons bedrijf heeft deskundigen goed-ervaren en groep het werken voor het opblazen van technologieonderzoek en ontwikkeling gevuld.

Onze hoofdmachines zijn extruder, oven en braadpan. De machine is geschikt voor allerlei de machines van het snackvoedsel, zoals de lijn van de chipsverwerking, cornflakesproductielijn, de productielijn van graankrullen, de verwerkingslijn van ontbijtgraangewassen, de productielijn van het babypoeder, geweven sojaboon eiwitproductielijn, mini onmiddellijke noedelproductielijn en anderen. Wij kunnen voedsel voor huisdierenproductielijn met automatisering en halfautomatisering volledig ook doen. Ook kan onze machine vissen en garnalenproductielijn doen.

Met de inspanningen van alle Sunrising-mensen, hebben onze goede kwaliteit en naverkoopdienst de goedkeuring van bekende klanten in binnen- en buitenland bereikt. Wij hebben greep van 85%-gebruikers van Chinese snacksmarkt genomen. Onze producten zijn ook uitgevoerd naar Vietnam, Thailand, Sri Lanka, Maleisië, Indonesië, Mongolië, Pakistan, Oezbekistan, Jordanië, Syrië, Palestina, Moldavië, Honduras enz. Wij hebben agenten in Pakistan en Brazilië. Wij hadden met elkaar sinds de aanvankelijke totstandbrenging van ons bedrijf samengewerkt. Het onthaal aan onze fabriek en wint samen de toekomst.

Contactgegevens
Jinan  Sunrising  Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Cindy Zhao

Tel.: 86--18615206445

Fax: 86-531-85978989

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)